full screen background image
Keresés
2021 január 21 - csütörtök
  • :
  • :

Tolnában egy éjszaka alatt hat ittas vezetővel szemben intézkedtek

Tolnában egy éjszaka alatt hat ittas vezetővel szemben intézkedtek

2020.03.09. A Tolna megyei rendőrök a péntek este és a szombat délelőtt közötti időszakban hat olyan járművezetővel szemben is intézkedtek, akik úgy közlekedtek az utakon, hogy előtte alkoholt fogyasztottak.

Pénteken a késő esti órákban Faddon igazoltattak az egyenruhások egy nőt, akiről kiderült, hogy ittasan ült a volán mögé.

Kettő olyan – anyagi kárral járó – baleset is történt Tolna megyében, amikor a sofőr ittasan vezette az autóját.

Szintén pénteken a késő esti órákban Dombóváron közlekedett egy 23 éves férfi az általa vezetett autóval, amikor egy vízelvezető árokba hajtott. A rendőrök megszondáztatták a sofőrt, akiről kiderült, hogy részegen ült a volán mögé.

Egy 29 éves férfi közlekedett az általa vezetett autóval Kaposszekcsőn szombaton a hajnali órákban, amikor megcsúszott és az út melletti árokba hajtott. A járművezetőről kiderült, hogy ittasan vezette a kocsit.

A hétvégén további három olyan sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök, aki a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Egyikük ráadásul úgy ült a volán mögé, hogy vezetői engedélye sem volt.

A rendőrök mind a hat sofőrrel szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság ismét felhívja a figyelmet arra, hogy járművet csak az vezethet, aki vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll, és szervezetében nincs szeszes ital fogyasztásából származó alkohol. Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt jármű volánja mögé ül, súlyos kockázatot vállal, és nemcsak önmagát veszélyezteti, hanem utasait, valamint a közlekedés más résztvevőit is.

Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
Read previous post:
Close