full screen background image
Keresés
2021 július 31 - szombat
  • :
  • :

Tolnán fogtak el egy körözött szerb-magyar dílert

Tolnán fogtak el egy körözött szerb-magyar dílert

2019.02.08. Őrizetbe vettek Tolnán egy szerb-magyar kettős állampolgárságú férfit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai.

Egy szerb-magyar kettős állampolgárságú személyt fogtak el pénteken a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai. A férfival szemben még 2017-ben indítottak büntetőeljárást Szerbiában kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt. Kezdetben Szerbiában körözték, majd 2019 januárjában nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A 35 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt Szerbiában három év börtönbüntetésre ítélték, a vele szemben indított hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatti eljárás még folyamatban van. A férfi a felelősségre vonás elől Magyarországra szökött, és nevet is változtatott.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Tolnán fogták el, majd őrizetbe vették, és intézkedettek a kiadatási eljárás megindításáról.

 
Read previous post:
Close