full screen background image
Keresés
2022 január 26 - szerda
  • :
  • :

Traktor hajtott a Mercedes elé: ketten meghaltak Szedres közelében – videóval

Traktor hajtott a Mercedes elé: ketten meghaltak Szedres közelében – videóval

2019.09.02. Ketten meghaltak szerda hajnalban, amikor traktor hajtott egy személyautó elé a 631-es számú úton, Szedres közelében.

Egy Mercedes típusú személygépkocsi vezetője közlekedett – vélhetően a megengedett sebességet túllépve – a 631-es főúton Szekszárd irányába, amikor a 6532-es út kereszteződésében – az alárendelt útról – egy kukoricát szállító pótkocsis traktor vezetője az autó elé hajtott, és a két jármű összeütközött – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A személygépkocsiban utazók egyike sem használta a biztonsági övét. A jármű két utasa – egy 50 éves dunaszentgyörgyi és egy 20 éves törökszentmiklósi férfi – a helyszínen életét vesztette, az autó sofőrje és jobb első utasa súlyos életveszélyes-, míg a traktor vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

Az eset körülményeit a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrség figyelmeztet, az érintett útszakaszon szennyeződések kerültek az úttestre, ezért fokozott óvatosságra inti a közlekedőket.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close