full screen background image
Keresés
2021 május 12 - szerda
  • :
  • :

Trendhim – az igényes férfiak webshopja

Trendhim – az igényes férfiak webshopja

|Promóció| Vásárlás kompromisszumok nélkül – magas minőségű ékszerek és kiegészítők széles választékát kínálja férfiak részére a Trendhim.hu.

A 2007-ben két dán fiatal, Mikkel és Sebastian által alapított Trendhim több mint ötezer, kizárólag válogatott és minőségi teszten átesett terméket kínál férfiak részére. A wepshop választékában csak olyan termékek találhatók, melyek a Trendhim csapata szerint is nagyszerűek. A Trendhimet nemcsak a termékek, de a szolgáltatások terén is hasonló elvek vezérlik, csak olyan szolgáltatást nyújtanak, melynek kiválóságában maguk is hisznek. Mindez nemcsak jól hangzó marketingfogás, hanem valóság.

A Dániában és az Amerikai Egyesült Államokban készülő ékszerek és kiegészítők rendkívüli minőségének, valamint a Trendhim ügyfélközpontú filozófiájának, illetve nagyfokú rugalmasságának bizonyítéka a több mint félmillió elégedett hazai vásárló. A termékek kiváló minőségét a vásárlók által a termékekre adott osztályzatok és a vevők által írt vélemények is tanúsítják.

A Trendhim többek között karkötők, nyakláncok, fülbevalók, órák, táskák, kalapok, pénztárcák, napszemüvegek, gyűrűk, nyakkendők és csokornyakkendők, valamint övek nagy választékát kínálja. Mindezt a Trendhim.hu kiválóan felépített és remekül kezelhető felületéről, otthona kényelméből érheti el. A letisztult és könnyen áttekinthető webshopnak köszönhetően a széles termékpaletta ellenére is könnyedén megtalálhatod és kiválaszthatod az érdeklődésedre számot tartó termékeket.

A nagy felbontású képeknek és a részletes szöveges információknak hála a Trendhimnél biztosan nem érnek kellemetlen meglepetések. Garantáltan azt a terméket kapod, amire a megrendeléskor számítasz.

A könnyű kezelhetőség és rugalmasság a rendelés minden fázisában tetten érhető. A négyféle kiszállítási lehetőség között bárki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. Amennyiben az előre fizetést és a hagyományos postai kézbesítést választod, úgy a Trendhim állja a kiszállítás költségét és 3-5 napon belül, az expressz kiszállítást választók pedig már másnap már kézhez vehetik a terméket.

A Trendhim fiatal csapata.

A fizetéshez szinte az összes létező bankkártyát elfogadják, de akár Pay Pal segítségével is kiegyenlítheted a számlád. Ha pedig úgy kényelmesebb, akár utánvéttel is megrendelheted a kiszemelt árut, melyet két napon belül kiszállítanak.

A 16 óráig megrendelt termékeket még aznap postára adják.

Ha ez még mindig nem volna elég, hogy a Trendhim magas minőségű termékei mellett dönts, íme egy újabb nyomós érv: mivel a Trendhim teljesen megbízik az általa forgalmazott kollekciókban és a csapat arra törekszik, hogy vásárlók tökéletesen elégedettek legyenek, ezért a termékeket 365 napig bármikor ingyen visszaküldheted, okkal, vagy akár bármiféle ok nélkül. A hírlevélre, a hasznos termékajánlók mellett azért is megéri feliratkozni, mert akár 50 százalék kedvezményt is találhatsz a heti egy, legfeljebb két alkalommal kiküldött hírlevélben. Emellett az új kollekciókat esetenként akár 40 százalék kedvezménnyel is megvásárolhatod.

A Trendhim az ügyfelekkel való kapcsolattartást is kiemelten kezeli. A vásárlók nemcsak e-mailben, de hétköznapoként 9 és 17 óra között telefonon is elérik az ügyfélszolgálatot, ahol bármiféle kérdéssel kapcsolatban szívesen nyújtanak tájékoztatást.

Elérhetőségek:

Trendhim.hu
Mail: info@trendhim.hu
Telefon: +36-1-998-9225

Nyitvatartás
Hétköznap 9:00 és 17:00 között

A vezetőképen a két alapító, Mikkel és Sebastian.
Read previous post:
Close