full screen background image
Keresés
2021 április 13 - kedd
  • :
  • :

Turizmusfejlesztéssel a munkahelyteremtésért Tolnában

Turizmusfejlesztéssel a munkahelyteremtésért Tolnában

2016.02.01. Turisztikai fejlesztésekre felhasználható pályázat jelent meg. A Tolna megyére szánt keretösszeg több mint 1,5 milliárd forint.

A „Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés” címet viseli a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében megjelent legújabb felhívás, amely a térség turisztikai fejlesztésével a foglalkoztatás növekedését is; a felhívás célja, hogy a turisztikai szempontból vonzó kulturális, épített illetve természeti örökség fejlesztésével erősödjön a helyi gazdaság, növekedjen a foglalkoztatás, és a turisták hosszabb időt töltsenek el adott területen.

Tolna megyében összesen 1 542 millió forint pályázható, a támogatási kérelmeket 2016. február 25-től április 27-ig lehet benyújtani– tudta meg a Kadarka.net a Tolna Megyei Önkormányzattól.

A felhívás a Kormány által elfogadott Tolna Megyei Integrált Területi Program megvalósítását szolgálja. A felhívásokkal kapcsolatosan további információk érhetőek el a www.palyazat.gov.hu internetes oldalon.
Read previous post:
Close