full screen background image
Keresés
2021 augusztus 2 - hétfő
  • :
  • :

Tűz volt egy szekszárdi társasházban: 45 embernek kellett elhagynia az otthonát!

Tűz volt egy szekszárdi társasházban: 45 embernek kellett elhagynia az otthonát!

2018.09.04. Negyvenöt embernek kellett elhagynia otthonát, amikor kedd hajnalban kigyulladt egy negyedik emeleti társasházi lakás Szekszárdon, a Kőrösi Csoma Sándor utcában – tájékoztatott honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kigyulladt egy negyedik emeleti társasházi lakás kedd hajnalban Szekszárdon, a Kőrösi Csoma Sándor utcában. A lángok megfékezésére a megyeszékhelyről és Bonyhádról érkeztek tűzoltó egységek, valamint Paksról egy magasból mentő. Az oltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

A lakásban közműszolgáltatás nem volt, a szobákban felhalmozott szemét égett. Az ott élő idős férfit füstmérgezés gyanújával szállították kórházba. A tizenöt lakásos társasház további negyvenöt lakójának ideiglenesen el kellett hagynia otthonát, melyhez a DDKK Zrt. biztosított egy autóbuszt.

A tűzoltók több órás munkával fékezték meg a lángokat. A gyors és szakszerű beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt át másik lakásra, a lakók az oltási munkálatok befejezését követően visszatérhettek otthonukba.

Fotó: TMKI
Read previous post:
Close