full screen background image
Keresés
2019 szeptember 7 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Új helyen, óriási kedvezményekkel várja ügyfeleit az Opel Pólus Autóház Szekszárdon

Új helyen, óriási kedvezményekkel várja ügyfeleit az Opel Pólus Autóház Szekszárdon

|PROMÓCIÓ| Új helyen, kibővült szolgáltatásokkal és szenzációs, akár több mint egymillió forintos kedvezménnyel várja meglévő és leendő ügyfeleit az Opel Pólus Autóház május 11-én és 12-én Szekszárdon, új címen a Pásztor utca 8. szám alatt.

Új helyre költözik az Opel Pólus Autóház szekszárdi márkakereskedése, mely május 11-től a Pásztor utca 8. szám alatt várja ügyfeleit. Az Opel így a szintén a Nyitrai Csoporthoz tartozó Citroen, Nissan, Renault, illetve Dacia, valamint Ford és Toyota márkakereskedés közvetlen szomszédságában lesz megtalálható. Az új, 300 négyzetméteres bemutatószalonban az Opel modelljei, az Astra (K, J) a Corsa, az Insignia, valamint a Mokka X, Grandland X, illetve a Crossland X típus különféle változatai és haszongépjárművek is megtekinthetők.

Nemcsak a szalon „újul meg”, a költözés nyomán szolgáltatásait is bővíti a márkakereskedés. A saját tulajdonú, korszerű épületben az Opel nem pusztán megújult bemutatóteremmel, de immár vadonatúj szerviz műhellyel valamint helyben teljes körű karosszéria javítással, műszaki vizsga állomással is ügyfelei rendelkezésére áll.

Nyitási akció és Milliós Hétvége – dupla ünnep május 11-én és 12-én az Opel Pólus Autóháznál Szekszárdon

A méltó ünneplés jegyében az Opel Pólus Autóház május 11-én és 12-én óriási kedvezményekkel és hosszított nyitvatartással vár minden érdeklődőt Szekszárdon a Pásztor utca 8. szám alatt. A márkakereskedés munkatársai nem csak azok részvételére számítanak, akik autóvásárlást terveznek, de mindenkit szívesen látnak, aki szeretné megismerni az Opelt és szolgáltatásait.

Mivel az új szalon megnyitása egybeesik az Opel országos, beszédes elnevezésű „Milliós hétvége” akciójával, ezért duplán megéri ellátogatni május 11-én és 12-én az Opelhez. A „Milliós hétvége” keretében az Opel Mokka X mellett a Crossland X SUV-hoz és a Grandland X terepjáróhoz is hatalmas árengedménnyel lehet hozzájutni.  Az akció alkalmával akár 1 100 000 forint kedvezménnyel szerezhet magának vadonatúj Opelt. Ám ez még nem minden, ugyanis a Pólus Autóház nyitási akciójában most további  kedvezményeket is kaphatnak azok, akik Opelt vásárolnak.

A „dupla akcióval” a Pólus Autóház maximális kedvezménnyel szeretné megköszönni ügyfelei bizalmát.

Emellett a május 11-12- én megtartandó nyílt napon az Opel szekszárdi márkakereskedése tesztvezetéssel is várja az érdeklődőket. A tesztvezetésen a márkakereskedés választékában megtalálható modellek többsége kipróbálható.

Opel – a jövő autója

A Magyarország útjain futó márkákat tekintve az Opel élen jár, a legtöbb hazánkban kiadott forgalmi engedély Opel gépjárműhöz tartozik. Az Opel hatalmas foglalkoztató Magyarországon annak köszönhetően, hogy szinte a márka összes benzinmotoros modelljéhez Szentgotthárdon gyártják a motort. Az Opel innovatív gondolkodásmódjára jellemző, hogy 2022-re a márka minden típusa elektromos hajtáslánccal is elérhető lesz.

Az Opel Pólus Autóház honlapja – kattintson!

Ünnepi, hosszított nyitvatartás

2018. május 11-én 8 óra és 19 óra között
2018. május 12-én 8 óra és 17 óra között

Elérhetőség:
Cím: 7100 Szekszárd, Pásztor utca 8.
Tel.: +36 74 512 234
E-mail:
Web: www.opelpolus.hu


Nyitrai Csoport Opel Opel Pólus Autóház
ElőzőTraffipax-maraton: íme a Tolna megyei helyszínek és időpontok KövetkezőKamion és kisteherautó ütközött az M6-os autópályán


Read previous post:
Kamion és kisteherautó ütközött az M6-os autópályán

2018.05.11....

Tűzoltó maratont rendeztek Szekszárdon

2018.05.11....

Close