full screen background image
Keresés
2020 július 30 - csütörtök
  • :
  • :

Új kormányablak nyílt Simontornyán

Új kormányablak nyílt Simontornyán

2018.07.27. Kormányablak nyílt Simontornyán, ahol a korábbi okmányiroda helyett, mostantól egy öt munkaállomásos kormányablak áll az állampolgárok rendelkezésére. Ezen felül az épületben kapott helyet a hatósági, gyámügyi és igazságügyi osztály kirendeltsége is.

Dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott beszédében kihangsúlyozta, hogy a megyehatáron elhelyezkedő település korábbi ügyfélforgalma már régóta indokolta a kormányablak kialakítását. Az épület mintegy 55 millió forint hazai forrásból valósult meg. Dr. Horváth Kálmán köszönet mondott a kormánynak, Simontornya városának, a beruházást megvalósító vállalkozónak, és nem utolsó sorban a kollégáknak, hogy támogatásukkal, munkájukkal hozzájárultak a kilencedik kormányablak megnyitásához Tolna megyében.

Az épület hivatalos átadóján részt vett Dr. Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár is, aki beszédében kiemelte, hogy a még gyorsabb és hatékonyabb ügyintézés érdekében felülvizsgálatra kerülnek a kormányhivatalokban intézhető ügytípusok, hiszen a kormányzat célja, hogy mentesítse az állampolgárokat a felesleges ügyintézés alól.

Kihangsúlyozta továbbá, hogy Magyarországon rend és biztonság van, mely érték nélkül romlik egy ország versenyképessége, mely az emberek jólétének záloga. Hozzátette, ha továbbra is mindenki rendben elvégzi a munkát, akkor rendezett marad az életünk, mely a biztonság megtartásához vezet, és mindez az állam, azaz az államigazgatás, valamint a kormányhivatalok feladata közé tartozik.

A kormányablak elérhetőségét, ügyfélfogadási idejét itt találja – kattintson!

Forrás/fotó: Tolna Megyei Kormányhivatal
Read previous post:
Close