full screen background image
Keresés
2019 december 29 - vasárnap
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Új körzeti megbízotti irodát adtak át Aparhanton

Új körzeti megbízotti irodát adtak át Aparhanton

2017.12.21. Felújított körzeti megbízotti irodát adtak át szerdán a Bonyhádi Rendőrkapitánysághoz tartozó Aparhanton.

Az irodában Széles Zsolt főtörzsőrmester, a település egyenruhása kulturált körülmények között fogadhatja a panaszosokat, valamint a segítségét kérő állampolgárokat. A falufelelős a fogadóórákat minden hónap utolsó keddjén tartja 8 és 10 óra között – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Kossuth utcában található irodát Csóka Attila, Aparhant polgármestere adta át. Dr. Marcsek Sándor ezredes, bonyhádi rendőrkapitány megköszönte a támogatást, valamint a kiváló együttműködést, majd ismertette a település közbiztonságának helyzetét. Elmondta, hogy Aparhanton a rendőri intézkedést igénylő események száma alacsony, az ott élők biztonságérzete jó.

Dr. Kovács Zoltán ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes kiemelte, hogy Tolna megyében jelentős szerepe van a körzeti megbízotti szolgálatnak, ezért minden településen legalább egy körzeti megbízott teljesít szolgálatot. A megfelelő infrastruktúra és technikai felszereltség alapfeltétele a színvonalas szakmai munkának. A ünnepélyes átadáson az új létesítményhez gratulált Minker Norbert, a polgárőrség helyi vezetője is.

Mint arról korábban beszámoltunk, új szolgálati személygépkocsikat kapott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, amelyből egy Skoda a jövőben az aparhanti körzeti megbízotti szolgálat technikai felszereltségét gazdagítja.

Fotó: TMRFK


Aparhant dr. Marcsek Sándor
ElőzőAz újszülött osztály részére gyűjtött az Atomerőmű KSC Szekszárd KövetkezőA haltermelők bőséges halválasztékkal készülnek az ünnepekre


Read previous post:
A haltermelők bőséges halválasztékkal készülnek az ünnepekre

2017.12.21....

Jubileumát ünnepelte a bonyhádi „Együtt 1 másért” Nappali Intézmény

2017.12.21....

Close