full screen background image
Keresés
2019 november 4 - hétfő
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Új szemlélettel gazdagodhattak a szekszárdi Pozitív Jövőtervező Workshopon

Új szemlélettel gazdagodhattak a szekszárdi Pozitív Jövőtervező Workshopon

2018.01.20. Pozitív Jövőtervező Workshopot tartottak a Négy Évszak Waldorf-pedagógiai Alapítvány Védőháló a családokért program keretében a múlt hét szombaton Szekszárdon.

A Pozitív Jövőtervező Workshopon – melyet Darida Zsófi, pszichodráma vezető és Tulok Imre, tréner, pszichodráma asszisztens vezetett – tizenkét nyitott és változás iránt elkötelezett ember vett részt. A résztvevők délelőtt inkább tréninges eszközökkel dolgoztak, délután pedig a pszichodrámát „játszottak”.

Nem túlzás: volt, aki életre szóló felismerésekre jutott és mások is olyan új szemlélettel távoztak, amely felnyitotta a szemüket. Azt látták meg, amit addig nem vettek észre a saját életükben, de mégis akadályozta őket céljaik megvalósításában.

Inspiráló csoport alakult ki a résztvevőkből, már az első szünetben megtalálták egymással a közös hangot. A tréning során ismeretségek, üzleti kapcsolatok keletkeztek – mindezek a komoly munka mellett, ami egész nap folyt.

A tréningről itt olvashat bővebben – Kattintson!

Kapcsolódó anyagok:
Pároknak és családoknak tartanak ingyenes workshopokat Szekszárdon
Az erőszakmentes kommunikációról tanulhattak Szekszárdon
Pozitív jövőtervező workshop Szekszárdon

 


ElőzőSzekszárdon és Dunaföldváron is tovább szól a Magyar Katolikus Rádió KövetkezőAz erdei fülesbaglyok telelőhelyeit mérik fel a hétvégén


Read previous post:
Az erdei fülesbaglyok telelőhelyeit mérik fel a hétvégén

2018.01.20....

Huszonnégy éves korra kellene kitolni a felnőttkor kezdetét a szakemberek szerint

2018.01.20....

Close