full screen background image
Keresés
2022 január 26 - szerda
  • :
  • :

Újabb döntetlennel őrizte meg hazai veretlenségét a Paks

Újabb döntetlennel őrizte meg hazai veretlenségét a Paks

2016.10.16. A Paks hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában, szombaton. A tolnaiak ezzel a mezőnyben egyedüliként továbbra is veretlenek saját közönségük előtt, igaz, ez volt az ötödik döntetlenjük.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Paksi FC-Debreceni VSC 1-1 (1-0)
——————————–
Paks, v.: Szőts
gólszerzők: Bartha (13.), illetve Vittek (47.)
sárga lap: Papp (72.), illetve Vittek (92.)

Paksi FC:
———
Székely – Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Papp – Koltai (Jelena, 69.), Kecskés T. (Laczkó, 83.), Bertus, Bartha – Vernes (Hahn, 69.)

Debreceni VSC:
————–
Danilovic – Jovanovic, Mészáros N., Szilvási, Filip – Szakály P., Tőzsér – Könyves (Vittek, a szünetben), Holman (Mészáros K., 81.), Bobko – Horváth Zs. (Castillion, 71.)

Komoly védelmi hibát követően a hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést, így a Debrecen hamar rákényszerült arra, hogy jelentős energiákat mozgósítson az egyenlítés érdekében. A hajdúságiak ennek megfelelően mezőnyfölénybe kerültek, de nem tudták feltörni a hazai védelmet.

A Debrecenben a félidőben pályára lépett a nemrég szerződtetett, 81-szeres szlovák válogatott Robert Vittek, akinek két percre sem volt szüksége ahhoz, hogy góllal mutatkozzon be a magyar élvonalban.

A gyors egyenlítés után lendületbe jött a Debrecen, de a játékrész közepére újra kiegyenlítetté vált a játék. A hajrában mindkét csapat a győzelemre hajtott, közelebb ehhez a hazaiak álltak, de a csereként pályára lépett Jelena Richárd nagy helyzetben hibázott.

Csertői Aurél értékelése: Nehéz megfogalmazni azt, amit erről a mérkőzésről gondolok. Hazai pályán mindenképp nyerni kell ahhoz, hogy előrébb tudjunk lépni. Úgy érzem, hogy a második félidő első öt percét leszámítva, mindent meg is tettünk a győzelem érdekében. Számos helyzetet dolgoztunk ki, de a góllövéssel hadilábon álltunk ezen a meccsen. A bekapott gól előtt háromszor elrúghattuk volna a labdát. Van olyan, hogy az ilyen szituációkat nem kell szépen megoldani. Tehát, voltak lehetőségeink, ami biztató, de ezeket a meccseket hoznunk kellene, ezeket meg kell nyerni. Nem játszottunk rosszul, de ez most csak egy pontot ért – közölte a paksifc.hu.

Kadarka.net/MTI

A képen Csertői Aurél. Fotó: paksifc.hu
Read previous post:
Close