full screen background image
Keresés
2019 november 1 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Újabb frontális baleset az M9-esen: ketten megsérültek

Újabb frontális baleset az M9-esen: ketten megsérültek

2018.01.30. Egy ember súlyos, egy pedig könnyen megsérült az M9-es gyorsforgalmi úton, ahol kedden frontálisan ütközött két személyautó. A baleset szinte ugyanott történt, ahol a hétfői halálos kimenetelű ütközés.

Két gépkocsi ütközött össze kedden az M9-es autóút 11-es kilométerszelvényénél, Bogyiszló térségében, a Baja felé vezető oldalon. Az ütközés következtében mindkét járműbe beszorult  1-1 ember, őket feszítővágóval vágták ki a szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és műszaki mentést végezték.

A két autóban hárman utaztak, egy ember súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett, a harmadik utas épségben megúszta az ütközést.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A közlekedők az M6-os illetve az 51-es számú főúton kerülhettek. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint azt megírtuk, egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült hétfő délután, amikor összeütközött két személyautó az M9-es gyorsforgalmi úton, ugyancsak Bogyiszló közelében.

Fotó: Kapronczai Imre

 

 
Read previous post:
Lopta az áramot egy nő Mucsin

2018.01.30....

Close