full screen background image
Keresés
2019 június 18 - kedd
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Újabb rangos, országos elismerésben részesült Szekszárd

Újabb rangos, országos elismerésben részesült Szekszárd

2019.06.06. A Szekszárdi Szüreti Napok és a Háry János Mesefesztivál után ismét rangos, országos elismerésben részesült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata a Magyar Marketing Szövetség által létrehozott Országos Városmarketing Díj ötödik, budapesti díjátadó ünnepségén.

A meghirdetett hat tárgykör közül a megyeszékhely két kategóriában nyújtott be pályázatot, a szakmai zsűri Városmarketing gyémántdíjjal jutalmazta a 2018-as Pünkösdi Hal- és Vadünnepet. Az elismerést, a szakmai kiválóságot igazoló védjegyet dr. Haag Éva alpolgármester vette át a Courtyard by Marriott Budapest City Centerben tartott szerdai konferencián.


A TV2 Mokka című műsorának vendége volt Ács Rezső polgármester, Bősz Adrián, a borvidék elnöke és Keszthelyi Szabolcs, a Vendéglátók Kerekasztala Szekszárdért Egyesület elnöke.

A megyeszékhely vezetése három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy új arculatot és tartalmat ad a köztudatba Pünkösdi Fesztivál néven bekerülő rendezvénynek. Az újragondolás olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy a Pünkösdi Hal- és Vadünnep Szekszárd második legnagyobb fesztiváljává nőtte ki magát. 2016 óta az ünnep a közösségépítésről, a családokról, valamint a helyi gasztronómiáról és borokról szól. A városvezetés célja, hogy az elkövetkező években ezt a sikeres tendenciát folytassa: minden korosztály és minél szélesebb társadalmi rétegek felé közvetítse a minőségi kulturális programokat.

A Pünkösdi Hal- és Vadünnep részletes programleírását itt találja – kattintson!

A képen dr. Haag Éva alpolgármester a díjjal.

Forrás: Szekszárdi Vasárnap
Read previous post:
Close