full screen background image
Keresés
2021 május 15 - szombat
  • :
  • :

Újabb szekszárdi rendezvény kapott rangos országos elismerést

Újabb szekszárdi rendezvény kapott rangos országos elismerést

2018.06.04. Városmarketing gyémántdíjjal és védjeggyel ismerték el a Szekszárdi Háry János Mesefesztivált.

Ismét eredményesen szerepelt Szekszárd az Országos Városmarketing Díj kapcsán életre hívott megmérettetésen. A meghirdetett hét tárgykör közül a rendezvény-esemény kategóriában nyújtotta be pályázatát a megyeszékhely és a 12 fős szakmai zsűri döntése alapján városmarketing gyémántdíjjal és védjeggyel jutalmazta a Szekszárdi Háry János Mesefesztivált.

A díjat dr. Haag Éva alpolgármester vette át Budapesten a Magyar Marketing Szövetség által szervezett Márkamonitor Márkaépítés konferencián.

A 2018-ban immáron harmadik alkalommal megrendezett Mesefesztivál célja, hogy fiatal tehetségeket mutasson be a Szekszárdon – illetve a térségben – élő gyermekeknek, akik a programok alkalmával testközelből élhetik át a mesevilág varázslatát. Az idén is nagy sikerrel zajló rendezvényen a közönség megismerkedhetett neves meseírókkal, illusztrátorokkal, előadó-művészekkel.

Szekszárd városa már kétszeres gyémánt-díjasnak mondhatja magát, hiszen tavaly a Szekszárdi Szüreti Napok is kiérdemelte a rangos elismerést.

A Háry János Mesefesztiválról megjelent írásokat és fotókat itt találja – kattintson!

Forrás: Polgármesteri Kabinet
Read previous post:
Close