full screen background image
Keresés
2021 július 30 - péntek
  • :
  • :

Fehérvári Tamás: újabb TOP pályázati felhívások jelentek meg

Fehérvári Tamás: újabb TOP pályázati felhívások jelentek meg

2017.03.01. Megjelentek a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) újabb felhívásai, melyekre 2017. május 22-től július 31-ig lehet pályázni. Ipari parkok és iparterületek fejlesztésére 320 millió forint, míg helyi foglalkoztatási együttműködésekre (paktumok) 531 millió forint áll rendelkezésre – hívta fel a figyelmet Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke.

A helyi gazdaságfejlesztéshez szükséges önkormányzati üzleti infrastrukturális háttér és szolgáltatások fejlesztését segíti az „Ipari parkok, iparterületek fejlesztése” című (TOP-1.1.1- 16 kódszámú) felhívás, amelyet a helyi vállalkozók megerősítése és a foglalkoztatás bővítése céljából hirdettek meg. A pályázati konstrukció többek között az önkormányzati tulajdonú iparterületek, ipari,- tudományos,- és technológiai parkok kiépítésére, fejlesztésére fókuszál.

A „Helyi foglalkoztatási együttműködések” című (TOP-5.1.2-16 kódszámú) felhívás célja, hogy a helyi szinten létrejövő illetve már működő foglalkoztatási együttműködések, partnerségek (paktumok) olyan forrásokhoz jussanak hozzá, amelyek képzési és foglalkoztatási programjaik megvalósítását segítik.

A felhívásokkal kapcsolatosan további információk érhetőek el a www.palyazat.gov.hu internetes oldalon.

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat. A kép illusztráció.
Read previous post:
Close