full screen background image
Keresés
2021 május 16 - vasárnap
  • :
  • :

Újra döntetlen lett a Paks-Újpest

Újra döntetlen lett a Paks-Újpest

2018.03.17. A Paks hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott szombaton az Újpesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában. A két csapat sorozatban ötödik egymás elleni összecsapásán osztozkodott a pontokon az élvonalban.

OTP Bank Liga, 23. forduló:
Paksi FC-Újpest FC 0-0
———————-

Paks, 400 néző, v.: Kassai
sárga lap: Hahn (43.), Haraszti (45+1.), Kecskés (71.), Gévay (75.), illetve Novothny (40.)

Paks:
—-
Verpecz – Vági, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Papp K., Kecskés, Bertus – Haraszti (Simon A., 83.), Hahn (Simon M., 83.), Bartha

Újpes:
——
Pajovic – Pauljevic, Bojovic, Litauszki, Burekovic – Sankovic, A. Diallo – Simon K. (Balázs B., 73.), Nagy D. (Zsótér, 67.), Obinna – Novothny (Tischler, 85.)

A hideg, szeles, esős időjárás miatt alig néhány száz néző lézengett a stadionban, ahol a vendégek gyakorlatilag az első perctől kezdve letámadták riválisukat. Az Újpest játszott mezőnyfölényben az első félidőben, és Simon Krisztián révén két nagy lehetőséget is elpuskázott.

A fordulást követően Simonhoz hasonlóan Novothny Soma is csak a kapufát találta el, előbbi bő negyedórával a vége előtt súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. A paksiaknak a 77. percig kellett várniuk az első nagy lehetőségükre várniuk, de a lila-fehérekhez hasonlóan ők is csak a kapufát találták el, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Fotó: paksifc.hu

MTI
Read previous post:
Close