full screen background image
Keresés
2020 november 25 - szerda
  • :
  • :

Újragondolják a Twickel-világot

Újragondolják a Twickel-világot

Nemzetközi hátterű kommunikációs ügynökség segíti a Twickel Szőlőbirtok márkájának megújítását. A stratégia kidolgozásának feladatát a Geometry Global végezheti el.

A Geometry Global látja el a Twickel Szőlőbirtok márkázási stratégiájának megtervezését és kialakítását, valamint bonyolítja le az ezt követő kommunikációs kampányt is.

A Twickel Szőlőbirtok azért keresett kommunikációs partnert, mert a pincészet önálló, megkülönböztethető márkaként szeretne megjelenni a piacon.

Az elmúlt évek sorozatos névváltoztatásai és szövevényes termékpalettánk elbizonytalanították a fogyasztókat – mondta Csikós Gergely, a Twickel Szőlőbirtok marketing vezetője. A Geometry által irányított, hamarosan induló kommunikációs tevékenységgel hatékony választ adhatunk erre a problémára – húzta alá.

A tulajdonos báró Twickel György konkrét elképzelésekkel és határozott célkitűzésekkel keresett meg minket. Idén sok újdonság várható a szőlőbirtok háza táján, így többek között a megújult weboldal, valamint a tervezett webáruház kapcsán izgalmas márkaépítésnek lehetünk alkotói és irányítói” – mondta el Calin Dániel, a Geometry Global üzletágvezetője. A tender során márkaaktivációs szaktudásunk és egyedi módszertanunk volt a döntő szempont” – fűzte hozzá a vezető.

„A közös munka során az egész Twickel-világot kell újragondolnunk, és egy ismert márkává tennünk” – mondta Benesch Ferenc kreatív igazgató. Az egyértelmű és vonzó üzenet megteremtésével egységes kommunikációt alakítunk ki, így a Twickel Szőlőbirtok sikerrel tűnhet ki a hazai borászatok közül – tette hozzá a szakember.

Csikós Gergely marketing vezeteő szerint új partnerük segítségével a „Twickel márkanév 3-5 éven belül magabiztos és népszerű piaci szereplő lesz”.

A Twickel Szőlőbirtok

A több, mint 200 hektáron gazdálkodó vállalkozás tulajdonosa 1993 óta báró Twickel György. A tulajdonos édesanyja Zichy Mária Terézia grófnő, aki magyar nemesi családban született, azonban 1956-ban hazája elhagyására kényszerült. Németországba költözött, ahol Clemens Twickel báróval kötött házasságot. A család a rendszerváltás után céltudatosan kutatni kezdte a magyarországi befektetési lehetőségeket a régi Zichy-birtokok környékén. A család több generáción keresztül kötődött a mezőgazdasághoz, így a Szekszárdi Borvidék adta lehetőségek inspirációjaként adódott a borral való foglalkozás gondolata. A pincészet azóta is a folyamatos megújulás állapotában van. Ma csak a feldolgozóban található vörösbor erjesztő tér kapacitása is közel 4000 hl, mára Magyarország egyik legmodernebb borászati üzemévé vált a pincészet.
Read previous post:
Close