full screen background image
Keresés
2021 január 23 - szombat
  • :
  • :

Underground klubest-sorozat indul house és techno zenével Szekszárdon

Underground klubest-sorozat indul house és techno zenével Szekszárdon

2017.04.07. Új, minőségi underground klubest-sorozat indul útjára április 15-én Szekszárd új klubjában.

A La Palm Beach-ben (volt Rolling Rock – a szerk.) induló és kéthavonta megrendezendő partikon a house, illetve a techno műfaj élvonalát képviselő hazai lemezlovasok látogatnak majd el Szekszárdra – mondta el a Kadarka.net-nek Kovács László, a sorozat egyik szervezője. Olyan underground zenei közösséget szeretnénk kialakítani, melynek tagjait összeköti az elektronikus zene szeretete, ahová a fiatalok szívesen járnak szórakozni, ahol jó arcokkal, baráti hangulatban tölthetik az időt, miközben igényes zenét hallhatnak – részletezte a szervező.

Szekszárd mellett az ország egyéb pontjain is szerveztünk már bulikat. Több éves tapasztalat áll mögöttünk a buliszervezés terén, így szakmai támogatottságunk is széles. Ennek köszönhetően olyan rendezvényeket kínálunk a szekszárdi klubestekre látogatóknak, melyek szakmai szempontból jól felépítettek, ezáltal garantálva a felhőtlen szórakozást – tájékoztatott Kovács László.

Az első, április 15-én megrendezendő bulin cenTro, Subotage és Shabaam szettjeire táncolhatnak majd a techno műfaj szerelmesei. cenTro lesz a klubestek állandó házigazdája, rezidense. A szekszárdi dj többnyire dallamosabb house muzsikákkal szórakoztatja közönségét, de techno-t is szívesen kever. A techno-t játszó Subotage a hazai underground zenei élet egyik meghatározó alakja, a szcénában méltán elismert, 12 éve alapított NVC csapat alapító tagja, aki Szekszárdon egy tavalyi partin debütált. Shabaam a kemény techno vonalat képviseli és a szintén közismert Badgirls csapat oszlopos tagja, akit az egykori keceli Club Koronából is jól ismerhetnek a műfaj kedvelői – mondta el Portálunknak a szervező.

Shabaamról bővebben itt olvashatsz – kattints!

Bővebb infó Subotageról – kattints!
Read previous post:
Close