full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Uszoda eladó Szekszárdon 185 millió forintért

Uszoda eladó Szekszárdon 185 millió forintért

2017.10.10. 185 millió forintért kínálják eladásra a volt szekszárdi uszodát.

Eladásra kínálja egy internetes oldalon a volt uszodát a Szekszárdi Víz- és Csatornamű Kft. A Toldi utcai ingatlant, ingatlanfejlesztésre, lakópark kialakítására alkalmas belvárosi telekként hirdetik 185 millió forintért. A hirdetésben megemlítik, hogy a területen bontásra váró létesítmények találhatók. A leírás szerint a 13 646 négyzetméteres telek közművesített és az autópályáról is könnyen megközelíthető.

A hirdetést itt találja – kattintson!

Mint azt 2015 szeptemberében megírtuk, az uszodát az épületszerkezet hibája miatt kellett bezárni. A szekszárdi uszoda szerkezete ugyanazzal az eljárással épült, mint a 2005-ben leszakadt pécsi uszodáé.

A városban jelenleg az élményfürdő egyik sátorral lefedett medencéjében lehet úszni.  Az uszoda minden hétköznap 6 és 17 óra között, illetve hétvégente, 6 óra és 19 óra között fogadja a látogatókat.

Az új uszoda a tervek szerint mintegy 2,3 milliárd forintból, a Modern Városok Programban épülhet meg. Az új, 25×33 méteres, 220 centiméter vízmélységű feszített víztükrös medence rövidpályás úszóversenyek megrendezésére is alkalmas lesz. A medence mérete lehetővé teszi, hogy azt egyszerre  használják úszásra és vízilabda edzések megtartására. A medence hosszabb és rövidebb oldalán egy-egy lelátó kap helyet, ezeken összesen 276 nézőnek lesz ülőhely. Az úszásoktatás lehetőségének biztosítására egy 8×16 méteres, 80 centiméter vízmélységű tanmedence épül, melynek három oldalán szárazedzéseket lehet tartani.
Read previous post:
Close