full screen background image
Keresés
2021 szeptember 17 - péntek
  • :
  • :

„UtcArt” – Street Art: meghosszabbították a beadási határidőt

„UtcArt” – Street Art: meghosszabbították a beadási határidőt

2016.03.14. Meghosszabbította a szervező Babits Mihály Kulturális Központ az „UtcArt” – Street Art Magyarországon címmel fotópályázat beküldési és zsűrizési határidejét.

A beküldési határidőt április 10-re módosították, a zsűrizést pedig április 13-án tartják majd. A résztvevőket április 16-ig értesítik az eredményről, a legjobb fotókból összeállított kiállítás megnyitóját pedig május 10-én, 17:00-kor tartják. A Zsűri tagjai Jantner László aranykoszorús fényképészmester, Kiss Albert fotós, dr. Varga Katalin, Szekszárd Megyei Jogú Város jegyzője, Halmai-Nagy Róbert a kulturális központ igazgatója és Wessely Judit közösségfejlesztési csoportvezető – újságíró lesz.

Mint azt korábban már megírtuk, a street art, vagy urban art hazánkban is egyre elterjedtebb műfaj, legyen szó graffityről, városi matricákról, szoboröltöztetésről, vagy néhány repedésről a falon, amely gondolatokat ébreszt azokban, akik ezekre tekintenek. A Babits Mihály Kulturális Központ a pályázattal mindenkit arra szeretne bátorítani, hogy járjon nyitott szemmel, örökítse meg és küldje be arról az utcai „alkotásról” készített fényképét, melyet szerinte érdemes megmutatni.

További információt a www.szekszardagora.hu oldalon talál.
Read previous post:
Close