full screen background image
Keresés
2021 június 20 - vasárnap
  • :
  • :

Adománygyűjtő kampányt indított a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete

Adománygyűjtő kampányt indított a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete

2016.12.02. A Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete adománygyűjtő kampányt indít.

A kampány célja, hogy a látássérült emberek hozzájuthassanak olyan informatikai, illetve az önálló életvitelt megkönnyítő segédeszközökhöz, melyek hozzásegítik őket a tanuláshoz, a munkavégzéshez, a szabadidő hasznos eltöltéséhez, és az önellátáshoz – tudtuk meg Kovács Lászlónétól, az egyesület elnökétől.

Az egyesület szívesen fogad vállalkozásoktól, vagy magánszemélyektől származó használt, de jó állapotú, működőképes hordozható számítógépeket, tableteket, okos vagy régi típusú (nagy nyomógombos) mobiltelefonokat, zsebrádiókat, cd/kazettás magnókat, televíziókészülékeket, háztartási gépeket, és további informatikai eszközöket, például scannert, nyomtatót stb.

A cél megvalósítását az adakozók pénzadománnyal is támogathatják, a pénzt az egyesület látássérültek számára könnyen használható segédeszközök vásárlására fordítja.

A felajánlani kívánt eszközt eljuttathatja a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete irodájába, vagy átadhatja az egyesület bármely tagjának. Utóbbi úgy lehetséges, hogy az adományozó felveszi a kapcsolatot egyesülettel – az alább látható elérhetőségek valamelyikén –, melynek munkatársa elmondja, hogy kinek van szüksége a felajánlott eszközre. A felajánlott eszközöket az egyesület mindig ünnepélyes keretek között, nyilvánosság előtt adja át a kedvezményezettek részére.

Az egyesület emellett – a karácsonyra készülve – szívesen fogad tartós élelmiszer csomagokat, melyekkel nehéz sorsú látássérült emberek számára teszik szebbé az ünnepet.

Elérhetőség
Cím: 7100 Szekszárd, Hunyadi u. 4.
Telefon: +36 74 512 355, vagy +36 74 512 356
E-mail: szdvakok@hmail.com
Bankszámlaszám: 71900058-10004074

* A kép illusztráció