full screen background image
Keresés
2021 október 18 - hétfő
  • :
  • :

Változások lesznek a bonyhádi könyvtárban

Változások lesznek a bonyhádi könyvtárban

2016.08.25. Módosul a nyitva tartás és a szolgáltatási rend szeptember 5-től a bonyhádi Solymár Imre Városi Könyvtárban – közölte a bonyhad.hu.

Változás, hogy a látogatókat pénteken 9 óra helyett 10 órától, szombaton pedig 13 óra helyett 14 órától várják. A könyvtár minden nap 17:30-ig tart nyitva.

Kult Imréné igazgató elmondta, bevezetik az egypultos kölcsönzési rendszert. Ez azt jelenti, hogy minden könyvtári munkafolyamatot (dokumentumok kiadása, visszavétel, hosszabbítás, beiratkozás, stb.) a jelenlegi felnőtt kölcsönzőpultnál fogják elvégezni mind a gyerekek, mind pedig a felnőttek részére. A bevezetéshez szükséges belső munkálatok miatt a könyvtár szeptember 1-jén és 2-án zárva tart.

Ezután a könyvtár hátsó bejárata a látogatók előtt zárva lesz, minden részleg a főbejáraton keresztül közelíthető majd meg. Akadálymentes bejárat a könyvtár hátsó oldalán, a rácsos ajtónál található.

A változtatások szükségességét részben olvasói, látogatói visszajelzések, részben pedig a munkafolyamatok átgondolása, optimalizálása, az olvasók gördülékenyebb, szakszerűbb kiszolgálása indokolta. – Reméljük, hogy látogatóink megelégedéssel fogadják majd a változásokat – tájékoztatott Kult Imréné.

Forrás: bonyhad.hu – Vizin Balázs
Read previous post:
Close