full screen background image
Keresés
2021 június 14 - hétfő
  • :
  • :

Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor

Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor

2016.12.20. Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor, illetve szilveszterkor, a vasút, a Volán-társaságok is rendkívüli menetrendet hirdettek.

A MÁV-Start tájékoztatása szerint december 24-én szombati, 25-én ünnepnapi, 26-án pedig vasárnapi közlekedési rend szerint járnak a vonatok. Az év utolsó és a jövő év első napján nem változik a személyszállító vonatok forgalmi rendje: december 31-én, szilveszterkor szombati, január 1-jén vasárnapi ütem szerint közlekednek a szerelvények.

Az ünnepek alatt várható utasforgalmi igényekhez igazodva a MÁV-csoport az összes rendelkezésére álló üzemképes járművét felhasználja. A helyfoglalások figyelembevételével a lehetőségekhez képest az InterCity vonatokhoz pluszkocsikat is kapcsol a vasúttársaság.

A Volánbusz honlapján olvasható tájékoztatás szerint december 24-én a szabadnapi, 25-én és 26-án munkaszüneti napi, december 30-ig tanítási szünetben érvényes munkanapi menetrend lesz érvényben. December 31-én szabadnapi, majd január elsején ismét munkaszünet napi menetrendnek megfelelően indulnak a járatok.

MTI

Illusztráció: Kadarka.net
Read previous post:
Close