full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

Védőeszközöket biztosít a lakosságnak a bonyhádi önkormányzat

Védőeszközöket biztosít a lakosságnak a bonyhádi önkormányzat

2020.04.22. Mosható, fertőtleníthető szájmaszkot biztosít a város önkormányzata minden 65 év feletti bonyhádi lakosnak, összesen több mint 3000 darabot.

Filóné Ferencz Ibolya polgármester elmondta, a szájmaszkok használatáról eltérő szakvélemények vannak: számos érv szól mellettük és ellenük. A segítségnyújtás pontosan arra irányul, hogy ha valaki szeretné használni, akkor megtehesse, ne a maszk hiánya gátolja őt ebben. A védőeszközöket péntekig juttatják el az érintettek postaládájába, borítékban.

Filóné Ferencz Ibolya arról is tájékoztatott, hogy a 65 év alatti bonyhádi lakosok is igényelhetnek varrott szájmaszkot. A Gondozási Központban (Perczel u. 29.) kérhetik az önkéntesek által készített védőeszközöket. A veszélyhelyzet kihirdetésétől már több mint 60 önkéntes készít szájmaszkokat a városban – akiknek ezúton is köszönetet mondott szerepvállalásukért a polgármester.

Filóné Ferencz Ibolya arra kért mindenkit, hogy továbbra is tartsa be a kijárási korlátozás szabályait, és vigyázzanak magukra, egymásra.

Forrás: bonyhad.hu – V. B.
Read previous post:
Close