full screen background image
Keresés
2019 december 28 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Vegyszeres flakonokat égettek el Szekszárdon

Vegyszeres flakonokat égettek el Szekszárdon

2018.06.05. Vádemelést javasol a rendőrség egy bátai és egy bátaszéki férfi ellen.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást folytatott hulladékgazdálkodás rendjének megsértése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás adatai szerint 2017. november 10-én délelőtt egy 49 éves bátai férfi utasítására egy 53 éves bátaszéki férfi egy szekszárdi telephelyen papírhulladékot égetett, amelyben vegyszeres flakonok is voltak. Mivel a két férfi nem győződött meg arról, hogy mit tartalmaz az égetésre szánt papírhulladék, a cselekmény során környezeti levegőszennyezés keletkezett, ami alkalmas volt az emberi élet, az egészség és a levegő veszélyeztetésére.

A rendőrök a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomásukban elmondták, hogy nem tudták, hogy a hulladék között vegyszeres flakonok is voltak. Az eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

* A kép illusztráció


ElőzőSúlyosan megsérült egy nő, aki kiugrott egy mozgó vonatból Attalán KövetkezőSzázhuszonnégy új fajt találtak a bolíviai Madidi Nemzeti Parkban


Read previous post:
Százhuszonnégy új fajt találtak a bolíviai Madidi Nemzeti Parkban

2018.06.05....

Close