full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Verekedés volt a Zsitvai Fagyizóban, ketten megsérültek

Verekedés volt a Zsitvai Fagyizóban, ketten megsérültek

2017.03.19. Ketten megsérültek, amikor egy háromfős társaság péntek este rátámadt egy fiatalemberre a fasoron található Zsitvai Fagyizóban.

Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a Kadarka.net kérdésére elmondta, péntek délután fél hat körül egy fiatalember ment be a Zsitvai Cukrászdába azzal a szándékkal, hogy segítséget kérjen. Őt hárman követték a – mindössze 10-12 négyzetméteres – üzlethelyiségbe, ahol nekiestek a férfinak, aki védekezni próbált. A verekedés egy korábbi nézeteltérés miatt történhetett.

A dulakodás elől az ott dolgozó nő kimenekült, ám a verekedés közben megrongált berendezés üvegszilánkjaitól könnyű sérülést szenvedett. A rendőrséget is ő értesítette a történtekről. A bántalmazott férfi ugyancsak könnyen megsérült.

A három támadó elmenekült, a berendezésben mintegy 100 ezer forint kár keletkezett. A történtek miatt a rendőrség csoportos garázdaság bűntett miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen – tájékoztatott Huszti Gábor.

Meg nem erősített információink szerint a verekedésnél vascső, vagy vascsövek is előkerültek, bár a keletkezett sérülés foka ezt nem támasztja alá. Ugyancsak meg nem erősített információnk szerint az üzletben dolgozó nő lábát össze kellett varrni.

A képen a fasori cukrászda. Fotó: Kadarka.net


ElőzőA bioüzemanyagok csökkentik a repülőgépek koromkibocsátását KövetkezőFöldhöz vágta a mobiltelefont


Read previous post:
Földhöz vágta a mobiltelefont

2017.03.19....

Close