full screen background image
Keresés
2021 április 13 - kedd
  • :
  • :

Vezetéstechnikai gyakorlati délutánt tartanak motorosoknak Pakson

Vezetéstechnikai gyakorlati délutánt tartanak motorosoknak Pakson

2019.09.03. A Városi Baleset-megelőzési Bizottság Paks és Péter Tamás oktató közlekedésbiztonsági, vezetéstechnikai gyakorlati délutánt tart 2019. szeptember 8.-án 17 óra és 19 óra között Pakson, a LIDL áruház parkolójában.

A program keretében lehetőség nyílik épített motoros gyakorlati pályán, védett körülmények között manővereket gyakorolni. Egyúttal motoros baleset-megelőzési gyakorlati és elméleti tanácsokat is kapnak a résztvevők. Emellett gyermekmotoroztatás lehetőségét is kínálják – akár később egyeztetett időpontokban is – az érdeklődő szülőknek. A baleset-megelőzési bizottság meghívására jelen lesznek a Kalocsai Kék Lovagok Rendészeti Motoros Egyesület tagjai is, akik a kisebb gyermekek számára motorsimogatót tartanak, és az érdeklődőket beavatják az egyesület életébe is – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Városi Baleset-megelőzési Bizottság Paks várja a MOTOROSOK, SEGÉDMOTOROSOK jelentkezését szeptember 6-án – pénteken délig – üzenetben a Városi Baleset-megelőzési Bizottság Paks facebook-oldalára, vagy a hermang@tolna.police.hu email címre küldött rövid levélben az alábbi adatok megadásával: név, telefonos elérhetőség, motorkerékpár hengerűrtartalma. A lehetőség korlátozott, az első 15 jelentkezőt tudják a pályára engedni. Mindenkit válaszban értesítenek.

A rendőrök várják továbbá a biztonságos motorozással kapcsolatos témákban a javaslatokat, észrevételeket a helyszínen, ahol személyes konzultációra is lehetőség nyílik. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close