full screen background image
Keresés
2021 július 25 - vasárnap
  • :
  • :

Vezetéstechnikai tréninget tartottak motorosoknak Szekszárdon

Vezetéstechnikai tréninget tartottak motorosoknak Szekszárdon

2019.09.18. Vezetéstechnikai tréninget tartottak motorosoknak a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közreműködésével Szekszárdon.

Mint arról korábban beszámoltunk, a We Love Szekszárd-Motoros Baráti Kör tagjai, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője, Megyeri Zsolt rendőr alezredes és Bús Zsolt motoros oktató részvételével 2019. augusztus 27-én került sor motoros kerekasztal-beszélgetésre.

Akkor egy vezetéstechnikai tréning lehetőségét vázolta fel Bús Zsolt, melyre 2019. szeptember 15-én sor került. A motoros balesetek megelőzése, a biztonságos közlekedés elősegítése érdekében szakképzett motoros vezetéstechnikai oktatók – a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztályának motorosai, Herbert Tamás rendőr főtörzsőrmester és Jankovits Ervin rendőr zászlós – segítségével és irányításával olyan vezetéstechnikai gyakorlatokat hajtottak végre a motorosok, amik a mindennapi motorozás során hasznosak lehetnek. A három szakember kijavította az esetleges hibákat is.

A megjelent 15 motoros a gyakorlati feladatok között megtalálta a számára fontos, esetleg fejlesztendő területet. A tréning folytatódik, mivel a visszajelzések és a tapasztalatok alapján is szükség van rá.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close