full screen background image
Keresés
2019 november 26 - kedd
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

VINTER: online mentorálás a jelen és jövő vállalkozói számára

VINTER: online mentorálás a jelen és jövő vállalkozói számára

|PROMÓCIÓ| Kezdő és már működő vállalkozásoknak kínál széles körű szakértői segítséget egyetlen online felületen a „VINTER” Virtuális Inkubációs Tér.

Sok embernek van jó ötlete, de segítség nélkül csak kevesen képesek azt megvalósítani. Ám nem csak egy vállalkozás beindítása, hanem egy-egy meglévő vállalkozás felfuttatása és átalakítása is olyan összetett feladat elé állítja a cégvezetőket, melyhez tapasztalt szakemberek támogatására van szükség. Azok, akik regisztrálnak a VINTER.hu inkubációs térben, most egy helyen találnak meg minden szükséges segítséget, legyen szó induló, vagy már működő vállalkozásról.

A több mint 20 éves stratégiai és üzleti tanácsadási múlttal rendelkező Eco-Cortex Kft. tanácsadó iroda által létrehozott VINTER” Virtuális Inkubációs Tér szakértői segítségnyújtással, komplett tudástárral és hasznos blogbejegyzéseivel egyetlen online felületen kínál összetett mentori támogatást jelen és a jövő vállalkozói számára. Mindezt senior szakértők tapasztalatait, fiatal munkatársak kreativitását, kommunikációs lendületét, a fiatal generáció új üzleti kultúrájának ismereteit felhasználva.

Kiket vár a VINTER?

A VINTER várja mindazokat, akik akik vállalkozást szeretnének indítani, akik már elindították a vállalkozásukat, de elakadtak, többet szeretnének értékesíteni, akik humánerőforrás gondokkal küzdenek, akik piaci partnereket keresnek. A virtuális inkubációs tér csapata azok rendelkezésére is áll, akik erősíteni szeretnék a marketing tevékenységüket, akik pályázati forrás vagy hitel igénybevételével tudnának tovább fejlődni, akik on-line piacra lépnének, akik léptéket, terméket, piacot váltatnának, akik generációváltásra készülnek.

Az ötlettől a megvalósításig

Egy vállalkozás beindításához elengedhetetlen egy-egy jó ötlet megléte, de önmagában ez sem elegendő, ugyanis azt tudni kell megvalósítani. Van, akit az önbizalom hiánya, míg másokat a tapasztalat hiánya akadályoz abban, hogy ötletüket kivitelezzék. A VINTER csapata üzleti elképzelésének továbbfejlesztésével nyújt segítséget, hogy ötletéből piacképes termék, szolgáltatás váljon.

Segítség a tudatos tervezésben

A piacképes elképzelések és piaci lehetőségek kihasználására megéri céget alapítani, azonban annak formája meghatározó a vállalkozás gazdasági sikere szempontjából. Ahhoz, hogy vállalkozása hosszú távon fennmaradjon, sőt fejlődjön, feltétlenül szükséges a tevékenységhez leginkább illő társasági forma kiválasztása és a tudatos tervezés. Ehhez viszont megfelelő tájékozottság és tapasztalat kell. A VINTER az optimális cégforma meghatározásával és a működést megalapozó dokumentumok elkészítésében is segítséget kínál regisztrálóinak, akikkel – igény szerint – együttműködve az üzleti- és a pénzügyi terv alapjait is kialakítják.

A töretlen fejlődésért

Legyen szó akár kisebb, akár nagyobb cégről, minden vállalkozás életében lehetnek mélypontok. A kivívott piaci pozíció megőrzése és javítása érdekében azt is fontos meghatározni, hogy mikor jött el az ideje a termékfejlesztésnek, portfólió-bővítésnek, további piacszerzésnek, esetleg külföldi terjeszkedésnek, vagy az online piacra lepésnek. A VINTER szakértői csapata az üzleti fejlődést akadályozó tényezők azonosításával, a beavatkozási pontok meghatározásával segít elgördíteni az akadályokat a további fejlődés érdekében.

Online teszt az induláshoz, tudástár az időmegtakarításhoz

A VINTER által összeállított két online teszt kitöltésével bárki egyszerűen meggyőződhet arról, hogy tényleg a vállalkozói forma jellemzői vonzzák, vagy valójában csak a vállalkozói szabadság, a kreativitás, mégis az alkalmazotti státusz áll-e hozzá közel. A gyorsan kitölthető tesztben adott válaszok értékelésével rövid idő alatt kiderül, hogy a kitöltő a megfelelő tulajdonságokkal, késztetésekkel, kompetenciákkal rendelkezik-e ahhoz, hogy vállalja a vállalkozói élet és az üzleti világ kihívásait. A tesztek kitöltéséhez és az értékelés fogadásához mindössze egy e-mail címre van szükség.

A versenyszférában való részvétel rugalmasságot és folyamatos tanulást igényel. A VINTER tudástárában fellelhető és letölthető szerződésmintákkal, pénzügyi táblákkal, üzletiterv-sablonokkal, marketingterv-mintákkal, kérdőívekkel rengeteg energiát és időt takaríthat meg, amit aztán vállalkozása beindítására, fejlesztésére hasznosíthat.

Szakértői segítség

A VINTER-en belül egy helyen rendelkezésre állnak a legfontosabb üzletviteli szakértői bázist képviselő szakértők, akik tapasztalataikkal segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában és a stratégiai jellegű döntések előkészítésében. Emellett a cégjogászok, könyvelők, informatikusok, marketingesek, pályázatkészítők és számos más szakterület képviselői nyújtanak tájékoztatást olyan lehetőségekről, amelyek alapján új területeken, vagy új módszerekkel is tért nyerhet az adott vállalkozás.

Kapcsolat
Web:
vinter.hu
E-mail:
Cím: 7622 Pécs, Dohány u. 7.
Tel.: +36 72 511 010
Fax.: +36 72 511 010
Read previous post:
Nyírfakátrányból készített ragasztót a neandervölgyi ember

2019.11.02....

Close