full screen background image
Keresés
2021 május 14 - péntek
  • :
  • :

Visegrádi négyek találkozója Szekszárdon: forgalomkorlátozások lesznek

Visegrádi négyek találkozója Szekszárdon: forgalomkorlátozások lesznek

2017.10.11. Forgalomkorlátozást rendelt el a rendőrség több utcára október 12. és 2017. október 14. között a visegrádi négyek államfőinek szekszárdi találkozójával összefüggésben.

Szekszárdon 2017. október 12-én reggel 5 órától 2017. október 14-én 16 óráig a rendőrség lezárja a Kossuth Lajos utca Szent László utca felőli részén az 1. és a 29. szám közötti szakaszt, ahová mindkét irányból tilos lesz a behajtás. A Kossuth Lajos utcából a Rákóczi utcára vezető köz is le lesz zárva, ezért az újvárosi részről az utcába érkezők csak visszafordulva tudnak kihajtani – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A lezárt utcarész lakói járművel csak a lakcímkártyájuk felmutatását követően hajthatnak be a Kossuth utcába, de kizárólag az ingatlanjaik udvarán tárolhatják járműveiket, mivel az utcán mindkét oldalon tilos lesz a parkolás. A forgalom rendjének változását jelzőtáblák is jelezni fogják, a szabálytalanul parkoló járműveket a rendőrség elszállíttatja.

Szekszárdon 2017. október 12-én 16 órától 2017. október 14-én 13 óráig a rendőrség lezárja a Vörösmarty utcát, a Dózsa György utcát, valamint a Béla király tér Dózsa György utca és Flórián utca közti részét.

A rendezvény idején az autósok Szekszárd egész területén számíthatnak rövid ideig tartó útlezárásokra is. Vezessenek fokozott óvatossággal, a korlátozások miatt a közlekedők szíves megértését kérik.
Read previous post:
Close