full screen background image
Keresés
2021 június 25 - péntek
  • :
  • :

Visszatér a kánikula!

Visszatér a kánikula!

2019.07.19. Nőnek a csúcshőmérsékletek, vasárnap már 32 fok is lehet napközben Szekszárdon és környékén.  

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén péntek hajnalban 15, napközben 28, szombat hajnalban 16, napközben 30, vasárnap hajnalban 18, napközben 32 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján pénteken, szombaton és vasárnap is gyenge légmozgásra lehet számítani. Az égbolt pénteken kissé és közepesen, szombaton kissé, vasárnap ismét közepesen és erősen felhős lesz. Csapadék nem várható.

Az előrejelzés alapján a jövő hét első felében is a hétvégihez hasonló időjárás várható. Hétfőn hajnalban 19, napközben 32, kedd hajnalban 18, napközben 30, szerda hajnalban 16, napközben 30 fok valószínű Szekszárdon és környékén. Csapadék nem várható.

Országos előrejelzés

Pénteken több órára kisüt a nap. Emellett elszórtan, kisebb eséllyel az északkeleti, keleti tájakon fordulhat elő zápor, zivatar. Csak zivatarok környezetében lehetnek erős vagy viharos széllökések. Hajnalban általában 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet, de néhol ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. Napközben 26-31 fokig melegszik a levegő.

Szombaton nagyrészt napos időre lehet számítani. Északkeleten néhol zápor, zivatar alakulhat ki, másutt nem valószínű csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-19, a legmagasabb hőmérséklet 27-32 fok között várható.

Vasárnap is napos lesz az idő, majd észak felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet. Helyenként – nagyobb eséllyel északon, északkeleten – alakulhat ki zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 15-21, a maximumhőmérséklet 29-34 fok között valószínű – olvasható az előrejelzésben.

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close