full screen background image
Keresés
2021 május 18 - kedd
  • :
  • :

Visszatér Zele Dorina, bajnokságot nyerne a Szekszárddal

Visszatér Zele Dorina, bajnokságot nyerne a Szekszárddal

2020.05.04. Az Aluinvent DVTK-tól a múlt héten távozott Zele Dorina visszatér az Atomerőmű KSC Szekszárd női kosárlabdacsapatához.

A 28 éves dobóhátvéd szombaton jelentette be, hogy három szezon után elhagyja a miskolciakat, hétfőn pedig a tolnai klub honlapján közölte, hogy egyéves szerződést kötött vele.

A válogatott játékos 2011 és 2014 között erősítette a Szekszárdot, és a jelenlegi keretből csapattársa volt Bálint Rékának, Studer Ágnesnek, Studer Zsuzsának és Theodoreán Alexandrának is.

Reményeink szerint egy nagy visszatérővel sikerült megerősítenünk a magyar magot” – nyilatkozta Szabó Gergő ügyvezető elnök. “Zele Dorinát senkinek sem kell bemutatni Szekszárdon, hiszen három szezonon át erősítette a csapatunkat. Személyében rutinos, nagy szívvel megáldott, végsőkig küzdeni képes válogatott játékos sikerült megszereznünk. Biztos vagyok benne, hogy Djokics Zseljko keze alatt és a mi közegünkben nagy dolgokra lesz képes, és hozzásegít minket a céljaink eléréséhez” – tette hozzá.

A DVTK-val tavaly bajnoki ezüst- és Magyar Kupa-bronzérmes kosaras elmondása szerint izgatottan várja a visszatérést.

“Örülök, hogy hosszú idő után újra Szekszárdon játszhatok. Nem titkolt célom, hogy bajnokságot szeretnék nyerni, és azt gondolom, hogy ehhez itt minden feltétel adott. Várom a közös munkát, és nagyon remélem, hogy sok boldog pillanatot tudunk okozni a szurkolóknak” – fejtette ki a 185 centis játékos, aki tavaly tagja volt a szerbiai Európa-bajnokságon hetedik válogatottnak.

Fotó: Facebook.com

MTI
Read previous post:
Close