full screen background image
Keresés
2020 október 22 - csütörtök
  • :
  • :

Vízmértékkel támadt apa és fia

Vízmértékkel támadt apa és fia

2019.09.25. A Tamási Rendőrkapitányság befejezte a két ozorai lakossal szemben indított ügy vizsgálatát.

A rendőrségre 2019. június 12-én 18 órakor érkezett a bejelentés arról, hogy Ozorán egy lakóház udvarán tettleg bántalmaztak egy férfit. A rendőröknek a szemtanúk elmondták, hogy a sértettet két férfi támadta meg. Először a fiatalabb, aki felkapott egy vízmértéket és megütötte vele a sértett hátát, majd az idősebbik férfival dulakodott.

A 34 éves mezőfalvai férfi elindult az udvarból kifelé, amikor az ifjabbik férfi a jobb felkarját ütötte meg, majd az apja a vízmértékkel felé ütött, és hogy ezt elkerülje, jobb kezét felemelte, de a vízmértékkel a jobb kezét eltalálta. A sértett a jobb kezének kisujja eltörött, súlyos sérülést szenvedett – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Tamási Rendőrkapitányságon a nyomozók a férfiakat súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését.

A Tamási Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close