full screen background image
Keresés
2019 szeptember 7 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Csoda, hogy nem történt tragédia Szedresnél

Csoda, hogy nem történt tragédia Szedresnél

2018.04.08. Vonat elé hajtott egy autó a 6235-ös úton, Szedres és Tengelic között vasárnap délután fél 5 előtt nem sokkal. A balesetben csodával határos módon senki sem sérült meg.

A személygépkocsi a tilos jelzés ellenére hajtott a vasúti átjáróba és összeütközött az érkező vonattal. A kocsiban hárman utaztak, de az elsődleges információk szerint mindannyian szerencsésen, sérülés nélkül megúszták a balesetet. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A járművezetők Jánosmajor felé kerülhettek. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom ismét zavartalan – tudtuk meg Molnár Ágnestől, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján található információ szerint a vonaton sem sérült meg senki. A kocsit a szekszárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították.

Az MTI a MÁV információi alapján közölte, a baleset miatt 60-90 perces késésre kell számítaniuk a Sárbogárd-Bátaszék vasútvonalon utazóknak.

Mint azt annak idején megírtuk, tavaly februárban ebben a kereszteződésben sérült meg súlyosan egy autó utasa, miután a személygépkocsi melyben utazott, vonat elé hajtott.

Fotó: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság


ElőzőBaleset miatt késnek a vonatok a Sárbogárd-Bátaszék vasútvonalon


Read previous post:
Close