full screen background image
Keresés
2021 május 6 - csütörtök
  • :
  • :

Baba-mama kuckó a Szekszárdi Szüreti Napok alatt

Baba-mama kuckó a Szekszárdi Szüreti Napok alatt

2015.09.18 – 2015.09.20
Szekszárd, Béla király tér 6.

Az Esélyteremtési iroda a Szüreti fesztivál időpontja alatt szervezi meg a “Baba-mama kuckó” programját. Egy új kezdeményezéssel lehetőséget biztosítunk a kisgyermekes családok számára a gondtalan részvételre a szüreti napokon.

Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat, kismamákat, akik nyugodt körülmények között szeretnék a babákat tisztába tenni,szoptatni,etetni(bébi ételt melegíteni)és a kicsit nagyobbakat egy kis játékra, elcsendesedésre behozni a kuckóba.

Irodánk központi fekvése lehetővé teszi, hogy csak rövid időre távolodjanak el a fesztivál programjaitól.

A kuckó igénybe vehető:
2015.szeptember 18.péntek 17-20 óráig
2015.szeptember 19.szombat 15-20 óráig
2015.szeptember 20.vasárnap 15-20 óráig

A fesztiválhoz kapcsolódó másik programunk 2015.szeptember 20-án vasárnap a babakocsis felvonulás, mely a Gyermekek Világnapja alkalmából kerül megszervezésre.
A program célja, hogy felhívjuk a figyelmet a család és a gyermekvállalás fontosságára, örömeire, valamint a közösen átélt élményekkel az összetartozás fontosságának érzékeltetése, megerősítése.

A város több pontjáról beérkező babakocsis felvonulók a Béla téri színpad 10 órakor kezdődő Márkus Színház előadását tekinthetik meg. Az indulási pontok még egyeztetés alatt állnak. További információ később!

A 2015-ös Szekszárdi Szüreti Napok programjai – kattintson!
Read previous post:
Close