full screen background image
Keresés
2019 augusztus 15 - csütörtök
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Bangó Margit – 50 év a színpadon

Bangó Margit – 50 év a színpadon

2016. december 08. (csütörtök) 19:00
7100 Szekszárd, Szent István tér 10. – Babits Mihály Kulturális Központ, Színházterem

program, koncert, hangverseny

Bangó Margit Magyar Örökség és Kossuth-díjas művésznő előadói pályájának 50 éves jubileumához érkezett. A jubileum alkalmából országos turnéra indul jubileumi koncertjével. Az 1966-ban történt első rádiófelvétel óta sok minden történt a művésznő színpadi és magánéletében egyaránt.

A koncerten elhangzó dalokat a Művésznő saját tánczenekarán kívül, Szalay Antal és cigányzenekara, valamint a Tűzrózsák tánckar és számos technikai show-elem színesíti majd. A művésznő első sajtónyilatkozatai szerint számos olyan dalt válogat össze, melyek részben végigkísérték pályáját, vagy olyan dalokat, amelyek valamilyen szempontból kihívást vagy nagy büszkeséget jelentettek neki. A műsor magas színvonalúnak ígérkezik, pont olyannak amilyen maximalista művész Bangó Margit.

A jubileum alkalmából, a zenei sokszínűségéről is ismert művésznő számos slágerei mellett nemrég megjelent új lemezéről is bemutat néhány dalt.

A közel két órás koncerten elhangzanak a nagy slágerek is, mint a Halk zene szól az éjszakában, Fekete bánat, Hosszú fekete haj, Álltam a hídon, c. dalok.

Jegyárakról érdeklődjön a Babits Mihály Kulturális Központ jegypénztárában!
Read previous post:
Close