full screen background image
Keresés
2019 december 28 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Dr. Kádár Annamária: Az önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása gyermekkorban c. előadás

Dr. Kádár Annamária: Az önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása gyermekkorban c. előadás

2017. szeptember 25. (hétfő) 18:00
7100 Szekszárd, Szent I. tér 10. – Babits Mihály Kulturális Központ, Rendezvényterem

program, előadás

Dr. Kádár Annamária „Az önbecsülés és a küzdőképesség megalapozása gyermekkorban” című előadása első alkalommal Szekszárdon, a Nyitott Akadémia szervezésében!

A Mesepszichológia-könyvek kirobbanó temperamentumú szerzője híres a szülők, nagyszülők, pedagógusok számára kincset érő, gyakorlatias és fergeteges humorú előadásairól – az elmúlt évek során nemigen fordult elő, hogy ne kapott volna vastapsot a közönségtől. Ragadós életöröme és dinamikus előadásmódja miatt sokan prof. dr. Bagdy Emőkéhez hasonlítják, míg gyermekbarát szemlélete és humanizmusa dr. Vekerdy Tamáséra emlékeztet. Ezúttal pedig különösen fontos témát boncolgat.

Az, hogy miként alapozzuk meg gyermekünk önbizalmát és küzdőképességét, az egész életére befolyással lesz. Önbecsülésünkre a legjelentősebb hatásuk a gyermekkori élményeknek van, ezek alapozzák meg, vagy éppen ássák alá azt. Mivel egy gyermek még nem tudja mérlegelni, megszűrni az őt ért hatásokat, mindent belsővé tesz, amit megtapasztal. Ha ekkor jó és erős alapokat kap, akkor értékes emberként tekint majd magára, és nem fogja könnyen feladni a küzdelmet. Amennyiben azonban az alapok hiányoznak, felnőttként számos esetben kiszolgáltatottá válhat, és megalkudhat méltatlan helyzetekkel is, mert nem tudja elhinni magáról, hogy jobbat érdemel.

Dr. Kádár Annamária az önbecsülés, a rugalmas állóképesség megalapozásának lehetőségeibe vezeti be az érdeklődőket – a tőle megszokott lebilincselő stílusban. Ehhez segítségül hívja a mesék ősi bölcsességét, és az elmélet mellett rengeteg gyakorlati eszközt, megvalósítható ötletet igyekszik hallgatói kezébe adni. Az előadás interaktív, lehetőség lesz kérdéseket feltenni, tanácsot kérni is a szakembertől!

Jegyek kaphatók online, a www.nyitottakademia.hu oldalon és személyesen, a Babits Mihály Kulturális Központ jegypénztárában.


ElőzőLösz-szurdik tanösvény túra – íme a részletek KövetkezőCSIRIBIRI – Halász Judit koncert


Read previous post:
CSIRIBIRI – Halász Judit koncert

2017....

Close