full screen background image
Keresés
2021 szeptember 20 - hétfő
  • :
  • :

„Esőmanók Esőmenők” Jótékonysági Futás

„Esőmanók Esőmenők” Jótékonysági Futás

2016. április 02. (szombat) 15:00
7100 Szekszárd, Garay tér 1.
Helyszíni nevezés 13 órától!

Az Autizmus Világnapjához csatlakozva az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület 2016. április 2-án, szombaton figyelem felhívó rendezvényt szervez! A rendezvényen gyermekek és felnőttek számára zenés-táncos műsorok lesznek, valamint tájékoztató előadásokat és beszélgetéseket hallhatnak az autizmusról. A programsorozaton belül futóverseny kerül megrendezésre 1 km-es illetve 5 km-es távon, aminek részvételi díja (800.- Ft/fő) támogatásként az egyesület számlájára kerül befizetésre!

Jótékonysági 1 km-es futás rajtja 15:00 óra, majd befutást követően indul az 5 km-es táv (azok kedvéért, akik mindegyik távot szeretnék lefutni).

Mivel a múlt évben kevésnek bizonyult a rajt előtti 1 óra a helyszíni nevezésre, ezért az idén: a helyszíni nevezés 13 órától lehetséges. Mindenkit szeretnénk megkérni a torlódások elkerülése végett, hogy ha teheti, akkor a www.fut.as oldalon keresztül tegye meg a jótékonysági futásra való nevezését!

A helyszíni nevezés ideje alatt fellépnek:
• Mozgásművészeti Studió,
• Fitt Fitness,
• PTE IGY Gyakorlóiskola AMI Táncművészeti tagozata,
• Iberican Táncegyüttes,
• Szöcske Akrobatikus Rock and Roll Klub bemutatója,
• Csillagrózsa Gyermektánccsoport.

A megnyitó beszédet követően Huszár Kriszta és csapata álltál levezényelt bemelegítés után kezdődik a rajt. A befutást és az emlékkupák átadása után a Tücsök Zenés Színpad szólistái gondoskodnak a jó hangulatról.

Az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület minden nevezőnek a befutást követően zsíros kenyérrel, édes- és sós süteményekkel, ice teával, ásványvízzel (Szász Étterem, Mézesmadzag Cukrászda jóvoltából) és minden indulónak egyedi „Esőmenő” éremmel kedveskedik.

Esős időjárás esetén a PLACC – Ifjúsági Közösségi Tér (7100 Szekszárd, Piac tér 1.) épülete ad helyet a rendezvénynek.

Minden érdeklődött szeretettel várunk!
Read previous post:
Close