full screen background image
Keresés
2019 november 1 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Hihetetlen Energiák | Makovics Kornél fotóriporter vándorkiállítása

Hihetetlen Energiák | Makovics Kornél fotóriporter vándorkiállítása

NYITVATARTÁS: augusztus 19-ig hétköznap 08:00 – 18:00 óráig, szombat és vasárnap zárva, és augusztus 21-től hétköznap 08:00 – 20:00 óráig, szombaton 08:00 – 18:00 óráig, vasárnap zárva.
7100 Szekszárd, Szent I. tér 10. – Babits Mihály Kulturális Központ, Mozi előtér

program, kiállítás

A szerző magáról: 2009 óta foglalkozom komolyabban a fotózással. Akkor vettem meg az első tükörreflexes fényképezőgépem. 2012-től a Szekszárdi Fotóklub, majd idővel a Bonyhádi Fotóklub tagja lettem. 2014-ben felfigyeltek rám és állásajánlatot kaptam a Tolnai Népújságtól, amit boldogan el is fogadtam. Azóta a hobbim lett a munkám és fotóriporterként dolgozok.

A fotózást autodidakta módon sajátítottam el. Mindig beleástam magam abba a fotózási technikába, ami épp akkor érdekelt és azt tökélyre fejlesztettem. Szeretek túrázni, erdőbe járni és vadakat lencsevégre kapni. Ilyen téren a Gemenci Erdő közel áll a szívemhez és gyakran látogatom. De az igazi szerelmem a viharvadászat. Az utóbbi években a legnagyobb sikert a villámos képeimmel értem el. Országos verseny első helyezését is hoztam már el az egyik villámfotómmal.

Mindenkinek azt tudom tanácsként adni, hogy az álmait soha ne adják fel, még a hullámvölgyekben sem, mert a kemény munkaidővel kifizetődik!

A kiállítást megnyitotta: Vincze Bálint – természetfotós

Köszöntőt mondott: Zsikó Zoltán, a Babits Mihály Kulturális Központ ügyvezető igazgatója

Közreműködtött: Matók Ákos – szaxofon

Nyitvatartás: augusztus 19-ig hétköznap 08:00 – 18:00 óráig, szombat és vasárnap zárva, és augusztus 21-től hétköznap 08:00 – 20:00 óráig, szombaton 08:00 – 18:00 óráig, vasárnap zárva.


Makovics Kornél
ElőzőKölesdi fehérhímzés | a Kölesdi Díszítőművész Szakkör kiállítása KövetkezőSzekszárd Város Napja