full screen background image
Keresés
2019 május 6 - hétfő
 • :
 • :
Szekszárdi Információs portál

V. Esőmanók, Esőmenők Jótékonysági Futás és Kerékpározás

V. Esőmanók, Esőmenők Jótékonysági Futás és Kerékpározás

2019. április 06. (szombat) 10:00 – 14:00
7100 Szekszárd, Garay tér

program

A Tolna Megyei Autistákért Egyesület 2019. április 6-én figyelem felhívó rendezvényt szervez az autizmussal együtt élők számára! A rendezvényen gyermekek és felnőttek számára zenés-táncos műsorokat szerveznek, valamint tájékoztató előadásokat és beszélgetéseket az autizmusról.  A programsorozaton belül közös futás kerül megrendezésre 1,5 km-es, 11 km-es távon, valamint egy 11 km-es kerékpárral teljesítendő táv kerül kijelölésre! A részvételi díj támogatásként az egyesület számlájára kerül befizetésre!

Futó távok:

 • 1 km | Garay tér, Széchenyi u. – Bezerédj u. – Béla király tér – Garay tér
  Rajt: 10:30
 • 5 km | Garay tér, Hugyadi u. , Tartsay V. u., Béri B. Á. u. , Garay tér
  Rajt: 10:50
 • 11 km | Garay tér, Hunyadi u., Tartasay Vilmos u., Bátaszéki út, 56-os sz. főút körforgalma, Szőlő u., Szőlőhegy u., Major u., Otthon u., Alisca u., Munkácsy u., Béla tér, Garay tér
  Rajt: 10:50

Kerékpárosok:

 • 11 km | útvonal megegyezik a 11 km-es futók távjával!
  Rajt 10:40

Nevezési díjak:

 • 1 km–es futam előnevezési díj 1.300,- / helyszínen 2.000,-
 • 5 km-es futam előnevezési díj 1.700,- / helyszínen 2.500,-
 • 11 km-es futam előnevezési díj 2.200,- / helyszínen 3.000,-
 • 11 km-es kerékpár előnevezési díj 2.200,- /helyszínen 3.000,-

Támogatói póló vásárlás: Az előzetesen regisztrálók részére opcionálisan (nem kötelező) lehetőség nyílik a rendezvény pólójának vásárlására, amivel a szervező egyesület működési költségeinek finanszírozásához járulnak hozzá!

A támogatói póló ára: 2.500,- Ft

A támogatói póló díjfizetésének határideje: 2019. március 25., hétfő 16:00 óra!
A rendezvény helyszínén póló vásárlására csak korlátozott számban és méretben van lehetőség!

Virtuális (otthon) futás és kerékpározás teljesítés: Az idei évben először lesz lehetőség a távok otthon teljesítésére.
A virtuális teljesítés előnevezésével így bárhonnét támogathatod a jótékonysági rendezvényt!Bármelyik távot teljesíted akár futva, akár kerékpározva és annak igazolásaként digitális rögzítését (strava, endomondo, stb.) elküldöd az V. Esőmanók Esőmenők Jótékonysági Futás és Kerékpározás  oldalára és -ra, az előnevezésben bejelölt díjazásodat e-mailben vagy postai úton elküldik.

Virtuális teljesítés esetén:

 • Elektronikus oklevelet kérve 2.000,- Ft
 • Érmet kipostázva kérve 2.800,- Ft
 • Textil pólót kipostázva kérve 3.100,- Ft
 • Érmet és textil pólót kipostázva kérve 5.200,- Ft

Helyszíni nevezés: 2019. április 06-án, 08:45 órától

Átöltözési és zuhanyozási lehetőség a rendezvény központjához közel biztosított!
A 11 km-es futó és kerékpáros útvonalon 6 km-nél frissítőpont áll rendelkezésre a résztvevők számára!

Díjazás: A rendezvényen résztvevők befutóéremmel gazdagodnak, valamint frissítő italt, zsíros kenyeret és süteményt fogyaszthatnak a célterületen! A rendezvényen távonkénti eredményhirdetésre nem kerül sor!

Figyelem!
A versenyen részt vehet minden, aki elfogadja a versenykiírásban foglalt feltételeket és tisztában van vele, mire vállalkozik! Minden induló felelős azért, hogy egészségi állapota lehetővé tegye a jótékonysági rendezvényen való indulást. A szervezők semmilyen egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget.
A rendezvényen értékmegőrzést nem vállalnak!
A rendezvényről a verseny útvonalán, valamint a rajt előtt és az eredmény hirdetéskor a rajt területen fotók és filmek készülnek, amit a rendezők megjelenítenek a verseny honlapján és kiadványaikban.
A versenyen való részvételkor a versenyzők tudomásul veszik, hogy a róluk készült képeket a szervezők szabadon felhasználhatják reklám tevékenységeikhez, kiadványaikban. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.
Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a szervezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

Elsősegélynyújtás: A verseny időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtók állnak készenlétben. A résztvevőknek azonban tudomásul kell venniük, hogy az elsősegélynyújtó kijutása egy esetleges sérülés helyszínére időigényesebb lehet. Minden résztvevőnek kötelessége kiemelten ügyelni saját, és a többi résztvevő testi épségére és ha szükséges, segítenie az esetleg balesetet szenvedett sporttársának.

Felelősség: Bármely versenyző egészségi állapotából, felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A helyszíni nevezés ideje alatt fellépőkről további információk később.

Fotó: kadarka.net


autizmus Autizmus Világnap Esőmanók Egyesület futás Garay tér
ElőzőSzabó Dezső Művészeti Ösztöndíjasok VI. bemutatkozó kiállítása


Read previous post:
Close