full screen background image
Keresés
2019 december 21 - szombat
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

Felhasználási feltételek

Copyright Kadarkanet Médiaszolgáltató (Steiner Viktor ev) – minden jog fenntartva!

A Kadarka.net oldalain megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy egyéb anyagokat az Üzemeltető Kadarkanet Médiaszolgáltató kizárólag tájékoztatási szándékkal közli. A Kadarka.net használatával a felhasználó tudomásul veszi az alábbiakat:

A Kadarka.net-en található tartalmakat, beleértve az írásokat, kép- és hanganyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

A Kadarka.net eredeti tartalma, illetve oldalainak összes alkotóeleme (szöveg, kép, hang, stb.) szerzői jogvédelem alá esik, azok kizárólag előzetes írásbeli engedéllyel használhatók fel.

Az engedély nélküli használat, büntetőjogi és polgári jogi, valamint szerzői jogi következményekkel jár.

Nem kell engedély a portálon található írások tartalmának idézéshez. Az idézésnek azonban a vonatkozó törvények paragrafusaival összhangban kell történnie. Amennyiben az oldal információt idézi, azt kizárólag a forrás megjelölésével teheti. Információt csak az eredeti írásra történő link elhelyezésével idézhet. Az oldalra az alábbi módon kell hivatkozni: Kadarka.net – szekszárdi információs portál. Az eredeti írásra mutató hivatkozást az iménti szövegre linkelje rá. Emellett az idézet szövegét tartalmazó lap alján hivatkozást kell elhelyezni az alábbi módon, „Forrás: Kadarka.net“. A hivatkozásnak emellett tartalmaznia kell a honlap főoldalára mutató linket, mely a következő: https://kadarka.net

A Kadarka.net-en található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok felhasználása csak a Kadarkanet Médiaszolgáltató által a kérelmezőnek adott írásbeli engedély után lehetséges. A honlapon található képeket, grafikákat stb. előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

A honlap alkotóelemeit a szerzői jogi és egyéb vonatkozó törvények védik, ezeknek megfelelően a webhely elemei sem egészükben, sem részben nem másolhatók a Kadarkanet Médiaszolgáltató előzetesen kiadott írásbeli engedélye nélkül.

A Kadarkanet Médiaszolgáltató írásban kiadott engedélye nélkül tilos a Kadarka.net tartalmát nyílt, vagy zárt adatbázisba lementeni, valamint az oldalak tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, illetve azt terjeszteni. A honlap tartalmi és formai alkotórészei a Kadarkanet Médiaszolgáltató által kiadott írásbeli engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a weblap tartalmától eltérő célra.

A Kadarka.net – Szekszárdi Információs Portál szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az oldalon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A honlap Üzemeltetője, a Kadarkanet Médiaszolgáltató törekszik a szolgáltatás hibamentes folyamatosságának fenntartására, ám a portál funkciói, és az általuk nyújtott szolgáltatás hibátlan működése tekintetében nem vállal felelősséget. A honlap üzemeltetője mindent megtesz annak érdekében, hogy a felkerülő anyagok vírus- illetve egyéb kártékony programoktól mentesek legyenek.

A honlap tartalmi, strukturális és arculati változtatásához való jogát a portált szerkesztő Kadarkanet Médiaszolgáltató fenntartja magának, a változtatásokat nem köteles bejelenteni.

A szerkesztőség a honlap szolgáltatásainak, funkcióinak használatából vagy éppen használhatatlanságából eredő, illetőleg a honlap használata következtében a Felhasználót ért vélt vagy valós károkért való felelősségét kizárja. A portál a programajánlókban közzétett programokban és jegyárakban történt változások miatt felelősségét nem vállal. A portál rovataiban, valamint a felületein megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár.

A Felhasználó a honlapot kizárólag saját felelősségére használja. A weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését az Üzemeltető kizárja.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot a Felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére. Az Üzemeltető továbbá fenntartja a jogot felhasználó regisztrációjának előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

Bármilyen jogsértés, vagy a Felhasználó által a jelen feltételek megszegése, vagy annak megalapozott gyanúja esetén a Felhasználó a szolgáltatásból felszólítás nélkül véglegesen kizárható, továbbá vele szemben a vonatkozó jogszabályok szerint eljárás indítható.

A portálon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.

kadarka-logo