full screen background image
Keresés
2021 június 22 - kedd
  • :
  • :

Horog Étterem & Delicatesse – a léleknek is kell a táplálék

Horog Étterem & Delicatesse – a léleknek is kell a táplálék

Promóció Egy ízléses étteremben elköltött finom családi ebéd, vagy éppen romantikus vacsora nemcsak a testnek, de a léleknek is táplálék – vallja a festői Szálkán található Horog Étterem & Delicatesse csapata, mely igényes környezetben, minőségi alapanyagokból gondosan elkészített ételeivel és vendégközpontú filozófiájával várja vendégeit.

Bár, Szekszárdtól és Bonyhádtól is csak néhány kilométer választja el, mégis mintha egy egészen más világ része volna Szálka. A kedves kis dombok ölelésében fekvő, erdőkkel határolt falucska a lélek kapuit nyitja meg. Itt, a Szekszárdi borvidék szívében a természet fel-, a szellem kitárulkozik.

Azért is olyan fontos mindez, mert a kemény munkával eltöltött év végén sokszor szinte csak úgy beleesünk a karácsonyi ünnepbe. Ezért aztán nem is tudjuk átérezni annak emelkedett hangulatát. Nincs valódi karácsony anélkül, hogy igazán megélnék az adventet, mely az ünnepre való átszellemülés időszaka. Éppen ezért érdemes ilyenkor egy kicsit megállni és fizikai, szellemi síkon is kiszakadni a szürke hétköznapokból.

A minőségi táplálékra nemcsak a testnek, a léleknek is szüksége van. A szálkai Horog Étterem & Delicatesse vendégei ezt a kettőt egy helyen is megtalálják. Megkapó természeti- és ízléses éttermi környezet, kiváló helyi alapanyagokból, gondos odafigyeléssel készített különleges ételek, és vendégközpontú szemlélet – ezek összhangja alkotja a Horog Étterem & Delicatesse egyedi zamatát.

Mintha régi barátokhoz térnének be, úgy érezhetik magukat a Horog Étterem & Delicatess vendégei. Erről magas fokú odafigyeléssel, őszinte és nyílt kommunikációval, illetve világos üzenetet közvetítő üzleti filozófiájával gondoskodik az étterem és csapata.

A Sárköz és a Szekszárdi borvidék válogatott ízeit kínáló étterem hitvallásának szerves részeként az aktuális választékban fontos szerep jut a szezonalitásnak. Ennek megfelelően november 15-től olyan új ételekkel várják a vendégeket, mint például a sütőtök leves.

Keresse a Horog Étterem & Delicatesse standját a szekszárdi adventi vásáron is, ahol olyan különleges desszerteket kínálnak majd, mint a mákos-meggyes sült sváb túrógombóc és a szilvalekváros, fahéjas gőzgombóc, a mama kedvence.

A Horog Étterem & Delicatesse-ben, ahogy az étlapon szereplő ételek esetében, úgy a borlapon fellelhető tételek kiválasztásakor is nagy hangsúlyt fordít a helyi, egyedi ízvilág bemutatására. Ez nemcsak abban érhető tetten, hogy a borokat készítő pincészetek egyetlen kivétellel mind a Szekszárdi borvidékről valók, de abban is, hogy ezek között is előnyt élveznek a jellegzetes szekszárdi fajták.

A Horog Étterem csapata nemcsak névleg tűzte zászlajára a „szekszárdi borszentháromság” minél szélesebb körben való megismertetését, hanem valóban sokat tesz azért. A közel harminc palackos bort felvonultató borlapon ennek megfelelően a kadarka, a kékfrankos és a bikavér fajták széles választékát találni. Mindezt gyakorlatilag szinte pince áron kínálják.

A tartósítószerek és ízfokozók nélkül készülő helyi termékek előtérbe helyezése nemcsak az ételek alapanyagainak használatában, vagy a forgalmazott borok fajtájában érhető tetten. A helyi jellegzetes ízek bemutatására való törekvés másik bizonyítéka az itallapon szereplő kiváló harci pálinkák és igazi, mecseknádasdi kézműves sörök, illetve a régióban készülő üdítőitalok bő választéka. A kiváló, különleges kávékeveréket és a szintén magas minőségű, Kínából származó teákat bár nem lehet helyi termelőktől beszerezni,  ezeket is a legnagyobb körültekintés után választották ki.

A tágas parkolóval ellátott, könnyen és akadálymentesen megközelíthető, negyven fő befogadására alkalmas Horog Étteremben minden szombaton este és vasárnap délben élő zenével várják a vendégeket.

A Horog Étterem & Delicatesse csapata emellett születésnapok, esküvők és céges rendezvények lebonyolítását vállalja minden szükséges technikai háttér biztosításával, akár száz főig, az épülettel szomszédos közösségi házban.

Horog Étterem & Delicatesse – színfolt a Szekszárdi Borvidék gasztronómiájában

Horog Étterem & Delicatesse
Cím: 7121 Szálka, Kossuth Lajos u. 89.
Tel.: +36 74 407 525, +36 30 216 7567
Web: http://horogetterem.hu/
E-mail: info@horogetterem.hu
FB: Facebook.com/horogetterem

Nyitva tartás:
Kedd-szombat: 11:00–22:00
Vasárnap: 11:00–17:00
Hétfő: szünnap