full screen background image
Keresés
2021 november 20 - szombat
  • :
  • :

Indítsa jól a napját! Reggeliző-kávézó nyílt Szekszárdon

Indítsa jól a napját! Reggeliző-kávézó nyílt Szekszárdon

|Promóció| Fogyasszon minőségi alapanyagokból készült reggelit kellemes, otthonos légkörben, és spóroljon időt magának. Reggeliző-kávézó nyílt Szekszárdon – hogy jól induljon a napja!

„Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, és vacsorázz úgy, mint egy koldus” – tartja a közmondás. Nem véletlenül, hiszen a reggeli a nap legfontosabb étkezése, mely megalapozza az egész napos jó teljesítményt és a koncentrálóképességet.

Egy minden tekintetben tartalmas reggeli elfogyasztása fokozza az anyagcserét és segít több kalóriát elégetni. Ennek köszönhetően többletenergiára tehetünk szert, melynek hála nagyobb lendülettel és fokozott koncentrációs képességgel vághatunk neki napi teendőink hosszú sorának, legyen szó munkahelyi, iskolai, vagy egyéb tevékenységről. A mindennapos alapos reggeli táplálkozás emellett javíthatja általános közérzetünket azzal, hogy csökkenti a stresszt.

A megfelelő összetételű és mennyiségű reggeli táplálékbevitel mellett azonban az sem mindegy, hogy miként költjük el napindító étkezésünket. Rohanó életmódunk miatt a családi reggelik kellemes hangulata sajnos mára jobbára csak megfakult emlékként élhet bennünk.

Induljon jól a napja, költsön el minőségi alapanyagokból készült kiadós reggelit kellemes, otthonos légkörben, miközben időt takarít meg magának – minderre kínál megoldást a hét minden napján Szekszárd új, hiánypótló étkezője!

A „Nádasdi reggeliző” javarészt helyi termelőktől beszerzett, kiváló minőségű alapanyagokból készülő napindító hideg- és meleg ételekkel, könnyű ebéddel, valamint vitaminban gazdag különleges üdítőitalokkal várja vendégeit Szekszárd belvárosában, a főiskola főbejáratával szemben.

Kóstolja meg akár a körözöttes sonkás szendvicset, a lazackrémes wellness bagettet, a vincellér sonkás croissant, a meleg reggeli tojásrántottát/ham and eggs-et, a frissen, helyben készített zöldség- és gyümölcsleveket, vagy a forró házi főzött kakaót és garantáltan nem fog csalódni!

Az esztétikusan kialakított 25 személyes Nádasdi reggelizőben kényelmesen, barátságos kiszolgálás mellett költheti el a választott ételt, italt, vagy éppen reggeli, esetleg ebéd utáni kávéját. Siet, kevés az ideje? Válassza a telefonos előrendelést, akár helyben történő fogyasztás, akár pedig elvitel esetén és várakozás helyett spóroljon időt.

Céges találkozót, vagy családi rendezvényt szervezne? Keresse a Nádasdi reggelizőt és válassza a húsz, vagy a harminc fős különtermet!

A Rákóczi utca és a Szent László utca kereszteződésétől csak néhány lépésre található Nádasdi reggeliző kiváló belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően nem csak gyalog, de autóval is könnyen megközelíthető. A belső udvarban található parkolónak köszönhetően ugyanis a parkolás sem jelenthet gondot.

Nádasdi reggeliző

Nyitvatartás:
Hétfő-vasárnap 7:00-tól 14:00-ig

Cím: 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 10. (a főiskola főbejáratával szemben)
Telefon: 06 30 48 43 769
Read previous post:
Close